Kozmetika, sminktetoválás

Szeretettel köszöntök minden kedves látogatót a debreceni BEAUTY Szépségszalon honlapján!

Várom azokat a kedves vendégeimet, akik szépülni, pihenni és megújulni vágynak.

A tudomány fejlődésének köszönhetően a szépségiparban is egyre újabb és újabb anyagok és technikák jelennek meg, melyeket én is szívesen alkalmazok, ezért rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, lépést tartva az innovációval. Csak natúr kozmetikumokkal (Afrodita) dolgozom, ami parafin, vazelin, szilikon, parabén és kőolajszármazék mentes.

A vendégek igényeihez alkalmazkodva, kiváló hatóanyagú, professzionális készítményekkel végzem a munkám.

Számomra a legfontosabb a vendégek kényelme, elégedettsége, mert aki elégedett önmagával az rámosolyog a világra, és a világ visszamosolyog!

Sminktetoválással 2011 óta foglalkozok napi szinten. Rengeteg vendégemnek könnyítettem meg a mindennapjait azzal, hogy nem szemöldök rajzolgatással kell kezdenie a napját, amiért sokszor felhívnak, hogy megköszönjék. Ez nagy örömmel tölt el, hiszen engem is az tesz boldoggá, ha szép munkát adok ki a kezeim közül.

Ezért is döntöttem úgy 2017-ben, hogy új szintre emelem a munkámat, felső kategóriás orvosi pigmentációs gépre váltottam és az ehhez kapható lehető legjobb pigmenteket használom, hogy minél precízebb és fájdalom mentesebb legyen a sminktetoválás.

Mosolygós napot kívánok mindenkinek!

Veressné Rada Beáta
Telefon: +36 30 985-5-985

Sminktetoválás

Mai korunk divatja a sminktetoválás. A régi időkkel ellentétben a minél természetesebb formájú és színű sminktetoválások a népszerűek. Amik gyönyörűen kiemelik az arc szépségét. Egy hibátlan szemöldök az arcot arányossá és széppé teszi. A száj színe élénkséget ad az arcnak, a szem kihangsúlyozása pedig csodákra képes. A mai trend inkább a finomabb színeket és formákat részesíti előnyben.

Füllyukasztás

A fülbevalók egy zárt, steril kapszulába vannak csomagolva, ami biztosítja a higiénikus fülbelövés lehetőségét. Garantáltan nem kényelmetlen a viselése, mert a fülbevaló szárát úgy öleli körbe a fülbevaló pillangó formájú zárrésze, hogy az nem engedi szúrni a fülcimpa mögötti területet. A gyakorlat is ezt igazolja. Teljesen problémamentesen és kényelmesen viselhető a fülbevaló a fülbelövés után még akkor is, ha esetleg hason alvók vagyunk.

Fájdalommentes füllyukasztás csecsemőknek, gyermekeknek, tiniknek és felnőtteknek egyaránt.

A füllyukasztáshoz használt fülbevaló orvosi fémből készül, amelyet a szalonban ki lehet választani, megrendelni. A kiválasztott fülbevalóval történik a füllyukasztás, melyet majd két hét múlva kis is lehet cserélni.

Nuscin arcvasaló

Már az első kezelés után csodálatos revitalizáló, bőrfrissítő és feszesítő hatást eredményez. Képes a bőr mély tisztítására, méregtelenítésére, majd ezt követően értékes és különleges hatóanyagokkal visszaadja annak feszességét és fiatalságát. Stimulálja, üdévé teszi a bőrt, „kivasalja” a ráncokat. Csökkenti a barázdák és ráncok láthatóságát, a szem alatti táskákat, karikákat, feszesíti a megereszkedett szemhéjat és arc kontúrját. Finomítja a bőr állagát, összehúzza a pórusokat és egy egységesebb árnyalatot kölcsönöz.

Oxygen kezelés

Az Oxygen Pure család hatékonyságát a modern kozmetológia intenzív fejlődése teszi lehetővé, amely az egészségügyet alapul véve fejlődött ki és egy non-invazív eljáráson alapul, melynek eredménye a bőr intenzív oxigén ellátása. Egy rendkívül hatékony technológiáról beszélünk a Fliflow BB61, amely jelentősen növeli a bőr oxigén ellátását. És a bőr újra fellélegzik!

Kezelés után azt érezzük, hogy egy új bőr réteget kaptunk, mivel a bőr szinte újjá születik: üdévé, rugalmassá, frissé válik és láthatóan megfiatalodik.

3 peptides kezelés

Sejtszintű kezelés!

A biológiailag aktív pektideknek köszönhetően közvetlenül a bőr sejtjeire hatnak, amitől működésbe lép a bőr megújuló, fiatalító képessége. A sejteket gyorsabb osztódásra serkenti, valamint elősegíti a kollagén, elasztin, hyaluronsav szintézisét. Ennek következtében a bőr látványosan fiatalodik, ami a következőkben mutatkozik meg: szemmel láthatóan feszesebb bőr, szemmel láthatóbban simább bőr, intenzív ránc-korrekciós hatás.

Derma-kozetolódia

A 3 peptides termékcsalád meghaladja a klasszikus bőrápoló termékek funkcióját. A biológiailag aktív pektidek sejt szinten hatnak, ami átmenetet jelent a kozmetika és a dermatológia között.

Díjazott hatóanyag

A 3 peptides terékekben található peptid-komplex az In-cosmetics 2015 vezető hatóanyag rendezvényen megkapta a 25 év innovációs díjat, amellyel az elmúlt negyed században a bőrápolás terén nyújtott, legnagyobb hatással rendelkező hatóanyagokat díjazták.

Átlagon felüli anti-age kezelést biztosít, minden bőrtípus számára 30 év felett.

Hyaluron kezelés

Extrém hidratálás

100%-ban természetes hyaluronsavnak köszönhetően, amely a bőr mélységében hidratálja, mivel molekuláris szerkezetének köszönhetően a bőr mély rétegeibe jut. A hyaluron serkenti a kollagén és az elasztin rostok szintézisét, ami által javul a bőr rugalmassága, feszessége, vérellátása, a sejtek tápanyag ellátása, a bőr méregtelenítése és a ráncok kisimulnak. A hyaluron termékek visszaállítják a bőr normál vízháztartását ami által az feszesebbé válik. Hatása azonnal szemmel látható. Jelentősen javul a bőr tónusa, visszanyeri fiatalos, friss, bársonyos külsejét.

Mélyhámlasztás

Eltávolítja a bőr felső hámrétegét, ezáltal eltünteti a pattanás nyomokat, a pigment rendellenességeket halványítja, ránctalanító, bőrsimító, fiatalító, regeneráló hatású.
Az eljárás során alfa-hidroxi savak segítségével leválasztjuk a bőr elszarusodott rétegét, így utat engedve a friss bőrnek. Eltünnek a napfény okozta foltok, a nem túl mély ráncok, javul a pattanásos bőr állapota és a fakó, pettyhütt arcbőr is ujjá születik.

Már egy alkalom nagyon látványos, a bőr kisimult és üde lesz. Még látványosabb eredmény érdekében 3 alkalom javasolt.